NYHED

Bliv en pioner i den grønne omstilling

Vil du som tillidsvalgt være med til at præge den grønne omstilling og udvikle bæredygtige løsninger på din arbejdsplads? Så kom og vær med på kurserne i bæredygtighed og ESG.

For FH er det vigtigt, at man forsætter den grønne udvikling i EU med initiativer, der mindsker usikkerheder for lønmodtagere, erhvervsliv og investorer, hvis bidrag alle er helt afgørende for at nå i mål med den grønne omstilling.

Alle kurserne vil aktivt understøtte netværksdannelse blandt deltagere, og der er fokus på, hvordan du kan omsætte viden til handling på din arbejdsplads 8 uger efter hvert kursus holder vi et opfølgningsmøde online. På onlinemødet kan du og de øvrige deltagere udveksle erfaringer med hinanden om arbejdet med at sætte grøn omstilling på dagsordenen.

Vi oplever det hver dag: Klimaet forandrer sig, og grøn omstilling er ikke længere til diskussion. Alle tillidsvalgte skal være klædt på til den omstillingsproces, som samfundet kommer til at gennemgå i de næste mange år.

Derfor tilbyder Konventum en kursusrække, der giver den tillidsvalgte grundlæggende viden og relevante redskaber til at sætte bæredygtighed på dagsordenen – både i samtalerne med kolleger men også i de relevante samarbejdsfora på arbejdspladsen.

Vi har sammensat tre forskellige kurser – og der er stadig ledige pladser på de to kurser, der er tilbage.

Samarbejdet om ESG dagsordenen

 • Kursus nr. 2 er et 3-dages kursus, der handler om ”Samarbejdet om ESG dagsordenen” – det vil sige, hvordan man kan bruge samarbejdsudvalgene til at sætte bæredygtighed på dagsordenen. Kurset afholdes på Sixtus Sinaturhotel i Middelfart den 4-6 september.
 • Susanne Stormer, der er partner og leder af ESG og Sustainability-ydelser i PwC giver os en grundig gennemgang af historien bag de tre små bogstaver: ESG. Hvad står det for, hvad er det virksomhederne, der skal rapporteres, hvorfor skal man det, hvem skal gøre det, hvornår skal det gøres?
 • Vi får besøg af Nicolai Hyllested, restaurantchef fra et af Sinatur hotellerne og Stefan Weirauch, bæredygtighedsansvarlig i Boligkontoret Fredericia, som begge vil fortælle om at arbejde med medejerskab i den grønne omstilling.
 • Endelig får vi også mulighed for at besøge kunstneren Jens Galschiøt, der med sine skulpturer har igangsat happenings ved utallige internationale møder og selv har bestræbt sig på at gøre sit værksted bæredygtigt.

  Læs mere om pris og tilmelding her

Vores bæredygtige arbejdsliv

 • Kursus nr. 3 afholdes fra den 30. september til den 2. oktober og foregår også på Sixtus Sinaturhotel i Middelfart. Her er overskriften ”Vores bæredygtige arbejdsliv”.
 • Vi kommer til at arbejde med anbefalingerne fra forskerne i tænketanken Bæredygtigt Arbejdsliv.
 • Undervejs får vi besøg af Esther Kjeldal Michelsen, klimaaktivist, filosof og kunstner, der vil give os ungdommens perspektiv på bæredygtighed – og hjælpe med os med at tænke lidt længere og lidt større, end vi nok er vant til. 

  Læs mere om pris og tilmelding her